Accesorii MariGold

Share |
căutare personalizată

Comanda  de        600 lei

Comanda produse  900 lei 

Livrarea gratuita = > 600 lei in sus

(doar Chisinau)

Cod 8801.Penseta din otel cu system de iluminare 

    Penseta din otel inoxidabil cu sistem de iluminare este ; foarte comoda in manuire, face posibila inlaturarea cu usurinta de pe fata a firelor de par nedorite, ceea ce va permite sa deveniti posesoarea unor sprancene impecabil ingrijite.
Prioritatile produsului: un intrerupator cu releu usor; baterii electrice care se pot schimba; durata de functionare - 6 ore fara intreruper

    PRET:  87 Lei

Cod 8802. Penseta 

     Penseta „MariGold" se caracterizeaza printr-o jonctiune perfecta a virfurilor, ceea ce permite inlaturarea cu usurinta chiar si a celor mai rebele fire de par. Penseta este fabricata din otel inoxidabil si este acoperita cu un strat de titan aurit, ceea ce ii confera un aspect estetic atragator si o face sa fie placuta la atingere, impiedicind alunecarea instrumentului.

    PRET:  29 Lei

 Cod 8803. Pensula pentru fard

     Pensula pentru fard profesionist este fabricata din fire naturale, ceea ce permite aplicarea uniforma a fardului pe fata. Aceasta pensula eleganta trebuie sa fie indespensabila in geanta D-stra cosmetica. Accesoriile cosmetice “MariGold” garanteaza o placere in machiaj. Are o calitate profesionista destinat unui mac

    PRET:  86 Lei

Cod 8805.Ascutitoare pentru creioane 

     Ascutitoarea dubla de creioane este fabricata din metal de calitate inalta si este destinata pentru ascutirea tuturor tipurilor de creioane. Cu ajutorul unei lame din otel special veti conferi minei creionului forma necesara pentru desenarea unei linii clare. Ascute uniform, fara a rupe mina. Ascutitoarea este fabricata dintr-un plastic semitransparent si arata ca un accesoriu stilat in geanta cosmetica.

    PRET:  29 Lei

 Cod 8806. Pila de unghii

     Pila pentru manichiura  “MariGold” asigura о ingrijire atenta a unghiilor, iar folosirea ei sistematica previne fragilitatea si desfacerea lor. Datorita microcristalelor ambele laturi ale pilei sunt comode in folosire.

    PRET:  22 Lei

 
Make a Free Website with Yola.