Share |

Clasele de parfumuri

Parfumuri ... parfumuri ... si iar parfumuri. O lume plina de parfumuri! Care este situatia in momentul de fata si ce fel de parfumuri avem la dispozitie?

In lume exista 4 clase de parfumuri:

Clasa A - arome pe baza de componenti naturali; au la baza componente de origine vegetala si animala. Ingredientele naturale sunt in proportie de 90%, iar cele sintetice de 10% ( de curand au fost interzise cateva componente naturale, motiv pentru care acestea se substituie cu ingrediente sintetice; spre exemplu - bergamota). Obtinerea anumitor componente este foarte costisitoare, motiv pentru care parfumurile din aceasta categorie au un pret destul de piper

Clasa B - componenti naturali si sintetici. Este o clasa destul de buna. Pe langa uleiurile esentiale produse din componente naturale se adauga si componente sintetice. E mai ieftin si mai comod, mai ales din cauza dezvoltarii tehnologiilor in acest domeniu. O buna partea dintre acestea apar sub marca si ambalaj original. Marcile comerciale nu reusesc sa-si recupereze investitiile din publicitate numai din comercializarea parfumurilor naturale. Asfel, se incheie contracte de colaborare cu anumiti parteneri pentru ca acestia sa poata folosi brandul respectiv si pentru ca partenerii sa poata comercializa aromele in ambalajul original. Lipseste total sau partial nota initiala. Au o tenta putin mai agresiva decat cele de clasa A. Ingrediente sintetice in proportie de 80% si o baza de naturale de 20%. 

Clasa C - 100% ingrediente sintetice. Cele mai raspandite si mai accesibile produse de parfumerie. Ocupa 95% din piata parfumurilor. 

Clasa LUX - se produc in exemplare, cu arome si ambalaje unice, realizate din cristal, gale, portelan si sunt extrem de scumpe. Se personalizaza ambalajul sau compozitia. Comenzi speciale, unicate atat ca forma cat si compozitie, ingrediente foarte rare. Costa de la 2000 Euro in sus, unele ajungand chiar si la cateva sute de mii de Euro. 

Produsele de parfumerie din colectia noastra sunt de clasa A, arome pe baza de componenti naturali.

 
Make a Free Website with Yola.