Share |

   Unul dintre cele mai importante motive de esec in industria de marketing in retea, nu este, de fapt, insasi industria. Unul dintre cele mai importante motive de esec in industrie se datoreaza faptului ca distribuitorii aleg compania gresita. Alegerea companiei potrivite este absolut esentiala pentru succesul unui distribuitor. Alege compania potrivita si vei putea castiga un venit de vis si vei putea trai o viata de vis. Alege compania nepotrivita si s-ar putea sa fii doar o alta victima in industrie. 

    Asadar, cum alegi compania potrivita? Sunt 5 aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi companie de marketing in retea careia sa i te alaturi:

Stabilitatea Companiei Vrei sa gasesti o companie stabila cu potential de a ramane in afaceri. Cauta o companie care are o echipa de management puternica si cu multa experienta. Daca acea companie este publica, cauta declaratiile ei financiare si asigura-te ca au suficienti bani la indemana. Vrei sa te asiguri ca nu te trezesti, intr-o dimineata, si afli ca nu vei mai primi comisioanele pentru vanzarile pe care le-ai facut. In general, cu cat compania este in activitate de mai mult timp, cu atat mai bine. Totusi, vrei, de asemenea, sa pui asta in balanta cu cel de al doilea aspect.

Piata – Daca o companie de marketing in retea, proaspat lansata pe piata, a inceput prin a vinde discuri de vinil, probabil ca nu ai cauta si alte informatii despre acea companie. De ce? Produsul este un produs ramas in urma tendintelor. Vrei sa te implici cu o companie care ofera un produs care este inaintea tendintelor. Asta inseamna ca va trece foarte multa vreme pana cand piata va atinge saturatia produsului respectiv. O multime de oameni presupun ca implicarea intr-o companie de marketing in retea proaspat infiintata este cea mai buna miscare datorita posibilitatii de a fi printre primii membri. De fapt, nu iti doresti acest lucru. Ce iti doresti sa faci este sa cauti o INDUSTRIE de temelie, nu doar o companie de temelie. Chiar daca acea companie este pe piata de 50 de ani, daca ei sunt in continuare o industrie de temelie, poti incepe de jos si sa-ti castigi calea pana in topul planului de compensare si sa ii intreci pe multi dintre liderii care sunt in companie chiar acum.

Produsul (produsele) Pasiunea ta si entuziasmul tau sunt vitale pentru a avea succes in marketing-ul in retea. Oamenii nu cumpara produsele si nu cumpara planurile de compensare. Ei cumpara nivelul tau de entuziasm si fericire. Totusi, pentru a genera un nivel ridicat de pasiune si entuziasm, trebuie sa reprezinti un produs de care sa fii pasionat si pe care sa-l recomanzi cu incredere. De exemplu, daca esti pasionat de mediu, probabil ca nu te vei implica intr-o companie care ofera un produs ce iti permite sa economisesti bani cu benzina pentru ca nu vei avea suficienta pasiune pentru a promova produsul eficient. 

Planul de Compensare – Compania poate avea cele mai bune caracteristici. Totusi, daca planul de compensare nu te plateste suficient pentru a te motiva sa actionezi, pur si simplu nu vei putea fi capabil de a avea succes in companie. Planul de compensare trebuie structut in asa fel incat noul distribuitor sa poata face suficienti bani pentru a ramane entuziasmat de oportunitate. In acelasi timp, planul de compensare trebuie structurat astfel incat liderii de top pot avea un venit puternic pentru care merita cheltuit timpul necesar construirii afacerii. Pentru mai multe informatii despre cum sa evaluezi un plan de compensare, poti citi urmatorul articol.

Sistemul Principalul motiv pentru care te implici intr-o companie de marketing in retea este sa-ti multiplici sistemul de marketing pe care compania ti-l ofera. Sistemul trebuie sa fie destul de simplu pentru ca oricine sa il poata face si sa il poata duplica in organizatia sa. Compania trebuie sa aiba o infrastructura potrivita pentru ca tu sa poti construi o organizatie uriasa. Altfel, daca sistemul nu este bine pus la punct, niciuna dintre celelalte caracteristici nu va mai conta.

 
Make a Free Website with Yola.