Share |

  Sistema de MultiLevel Marketing(MLM)

     Compania moldo-franceza “MariGold” si-a ales cea mai perspectiva metoda din ziua de azi a miscarii produsului de la producator la consumator –Sistemul de Marketing cu mai multe trepte (MLM). Asa principiu de lucru ofera un sir de prioritati:

  • Parfumerie si cosmetica de elita, produsa in Europa, vine la consumator direct, evitind intermediarii;

  • Preturile la toate produsele “MariGold”, in comparatie cu retelele comerciale, sunt de 3-4 ori mai joase;
  • Consumatorul de parfumerie si cosmetica plateste pentru calitatea inalta a produsului, ci nu pentru marca comerciala;
  • Clientii procura produsele nu in retelele comerciale, dar dau comanda reprezentantilor “MariGold”, rasfoind catalogul. Noi nu avem adaosuri de depozitare si de comercializare.

     Dar aceasta nu e totul. Sistemul de Marketing cu mai multe trepte, chiar daca se aseamana cu vinzarile directe, ofera posibilitatea de a primi mai mult venit partenerilor nostri de afacere.
Consultantii companiei “MariGold” primesc venit nu numai din vinzarile sale proprii, dar si din crearea propriei sale grupe de consultanti. D-stra invitati in afacere pe acei oameni, care isi cauta de lucru sau un venit suplimentar. Ei, la rindul sau, invita prietenii lor. Asa se formeaza business-structura D-stra (pentru mai multa informatie – contactati-ma).

     Activitatea de Multi Level Marketing este o activitate perfect legala. Trebuie facuta aceata mentiune pentru ca, din pacate, exista inca multe persoane care confunda sistemele MLM cu shemele piramidale ilegale! (Federatia Internationala a Asociatiilor de Vanzare Directa defineste o schema piramidala ca fiind o “schema in care fiecare persoana recrutata plateste o taxa de inregistrare in scopul de a primi in viitor bani sau alte avantaje care deriva din taxa de inregistrare a altor persoane recrutate pe parcurs, si nu din vanzarea produselor catre consumatori.”)

 
Make a Free Website with Yola.