Share |

      Emile CouĂ©, psihoterapeutul francez a spus: "Atunci cand imaginatia si puterea vointei sunt in conflict, sunt antagonice, intotdeauna imaginatia castiga, fara nicio exceptie." Atunci te poti programa pentru succes prin intelegerea puterii imaginatiei.

     Imaginatia construieste orase. Imaginatia face ca visele sa devina realitate. Imaginatia va duce foarte multi oameni catre succes si tu esti unul dintre ei.Stiu foarte bine ca imaginatia si rationalizarea nu merg mana in mana prea bine.

     Cand visezi, emisfera dreapta a creierului si subconstientul lucreaza si, de obicei, te simti linistit, vezi imagini placute si auzi sunete frumoase. Succesul este in raza ta de actiune. Dar problema este ca si emisfera stanga a creierului tau lucreaza si, de obicei, iti spune ca "nu poti face asta" sau "nu e pentru tine ", "nu meriti", "daca le-as spune prietenilor si familiei mele?", "esti nebun".

     Adevarul este ca tu esti unic si contributia ta este importanta. Tu poti face diferenta si poti obtine succesul. Cei care au realizari mari sunt doar ceea ce vei deveni si tu in cativa ani, nu-i asa?

     Exista cateva "trucuri", as putea spune, sau cateva metode dovedite si tehnici pentru a te programa pentru succes. Singurul si absolut necesarul pas de facut este sa treci peste mintea ta constienta. Cand realizezi asta, subconstientul tau preia controlul. Poti visa liber, te poti vizualiza castigand jocul vietii. Iti supraalimentezi mintea si te programezi pentru succes. Asta este ceea ce fac oamenii de succes si asta este ceea ce vei face de acum inainte!

 
 

 Cele trei componente ale programarii mintii sunt relaxarea, vizualizarea si afirmatia.

     Relaxarea: prima cheie catre programarea mentala pentru succes. Cand incepi sa te relaxezi, undele creierului incep sa incetineasca si creierul va intra in ceea ce se numeste Stare Alfa, in care mintea constienta a adormit si subconstientul ramane sa controleze Sistemul Nervos Autonom. In timpul relaxarii, mintea se relaxeaza si corpul se detensioneaza. In acest moment gandurile incetinesc pana in momentul in care devin asa de usoare incat incep sa pluteasca. Acum suntem capabili sa ne odihnim, reenergizam si sa ne reabilitam si sa recoltam puterea mintii subconstiente pentru a putea realiza o schimbare pe termen lung. Starea Alfa este poarta, punctul de intrare care conduce catre subconstient.

     Vizualizarea: a doua cheie catre programarea mentala pentru succes. Prin relaxare intri intr-o stare de creativitate, esentiala pentru succesul tau. Poti induce ganduri si credinte noi in subconstientul tau. Si acum ai imaginea a ceea ce vrei cu adevarat si actionezi ca si cum esti in posesia a ceea ce iti doresti. Aminteste-ti ca imaginatia iti conduce viata, te sperie, te stimuleaza sau te submineaza. Imaginile te fac sa te ingrijorezi sau te fac fericit. Imaginile clare, cu multe detalii, a ceea ce iti doresti cu adevarat reprezinta unul din factorii critici pentru succesul tau.

     Afirmatia: a treia cheie catre programarea mentala pentru succes. Poti induce ganduri si credinte noi in subconstientul tau prin afirmatii sau sugestii. Unul dintre principiile cele mai importante ale mintii subconstiente este principiul conformitatii care inseamna ca o parte a mintii se conformeaza cu directia in care vrei sa se duca. In cartea "The One Minute Millionaire" (Milionar la Minut) de Robert Allen si Mark Victor Hanson, una din afirmatiile pe care ne incurajeaza sa le spunem este "Merg ca un milionar, ma comport ca un milionar, sunt un milionar". Cand adaugi sentimente, rezultatul se dubleaza sau chiar se tripleaza. Crede cu adevarat ceea ce induci.

     Te poti programa singur pentru succes. Pur si simplu foloseste aceleasi unelte si tehnici pe care cei care au realizari mai le-au folosit. Relxeaza-te, vizualizeaza si afirma ceea ce vrei cu adevarat de la viata. Poti castiga si meriti sa castigi. Este rezervat doar celor care vor cu adevarat sa obtina succesul.

     Esti gata sa iti duci viata personala si profesionala la un nou nivel?Un nou nivel de pace si congruenta!Pentru ca implinirea te pregateste pentru succesul adevarat. Imagineaza-ti o vreme in care poti fi calm, increzator si pregateste-te sa atingi succesul pe care ti-l doresti.

 
Make a Free Website with Yola.