Share |

Sfaturi Utile

     1)Momentul potrivit pentru alegerea unui parfum este dimineata, pentru ca sistemul nervos este odihnit, iar simtul olfactiv nu este incarcat de poluare si de diverse alte stari si senzatii.

     2)Nu va parfumati inainte de o expunere la soare, pentru a evita pigmentarea.

     3)Parfumul se incearca la incheietura mainii, pe locuri unde venele se afla mai la suprafata si se simte pulsul. Sangele cald stimuleaza deschiderea ("inflorirea") esentelor aromate.

     4)Nu agitati niciodata flaconul !

     5)Pastrati-va parfumul la adapost de lumina, caldura, umiditate si de variatiile de temperatura. Este indicat un loc racoros si intunecos, cu temperatura constanta pentru a va pastra parfumul.

     6)Nu testati mai mult de 4 arome o data, cu exceptia cazului in care aveti un nas deosebit.

     7)Parfumul trebuie asortat cu tinuta si ocazia la care e purtat. De exemplu, un parfum de zi trebuie sa fie mai subtil decat unul de seara.

     8)va lasati atrasi de brand, ambalaj sau de vedeta care promoveaza un parfum. Sunt doar strategii clasice de vanzare a produsului. Cand te decizi sa cumperi, fii sigura ca ceea ce iei vei si purta.

     9)Alimentatia poate modifica felul in care pielea dvs. asimileaza parfumul. De aceea, e bine sa nu consumati condimente - cand doriti sa va alegiti un parfum, usturoiul trebuie evitat, la fel alcoolul si fumatul.

     10)In momentul pulverizarii, simtim imediat mirosul. Dupa aproximativ 15 - 25 de minute insa, acesta se modifica - va recomandam acest moment pentru alegerea parfumului. Atunci cand trec cam doua ore, mireasma este deja de nerecunoscut. Explicatia este simpla: in timpul volatilizarii, parfumul reactioneaza cu uleiurile naturale ale corpului. Acum, putem intelege de ce difera aromele aceluiasi parfum, atunci cand este folosit de persoane diferite.

 
Make a Free Website with Yola.