Share |

Fii Propriul Tau Sef !!!

Lumea este plina de oportunitati. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii si sa actionezi. Daca vrei cu adevarat ca viata sa ti se schimbe, tu trebuie sa te schimbi. Paraseste zona ta de confort, invata noi aptitudini de viata, fa ceva diferit! Indrazneste din nou sa visezi! Preia controlul viitorului tau!

Aplica AICI pentru a deveni Reprezentant!!!

In ziua de azi nu este atat de simplu sa-ti infiintezi propria afacere. Inainte de toate ai nevoie de IDEE.Pentru realizarea ei ai nevoie de CUNOSTINTE si, de asemnea, de BANI.

     Pentru a ne obisnui cu cerintele si deprinderile intr-un anumit domeniu de activitate avem nevoie deTIMP,Dar cu toate acestea in orice moment intervine factorul de RISC.

 
 

Astfel, Compania MariGold a prevazut toate aceste probleme dupa cum urmeaza:

Idee - nu aveti nevoie de ea deoarece totul a fost deja verificat.

Cunostinte - le veti primi in timpul procesului de activitate de la sponsor. Aceasta afacere este pentru oricare, indiferent de varsta, statut social si pregatire profesionala. Ceea ce conteaza este perseverenta si interesul persoanei.

Capital - In cazul nostru este echivalentul a 60 lei. Oare ce afacere poate fi inceputa cu un astfel de capital?

Timp - Pentru a fi o activitate prospera si care a va aduca venit trebuie sa acordati acestei afaceri 10-20 ore pe saptamana. Prin urmare, in prima perioada puteti sa imbinati in paralel acest business cu activitatea principala. Insa cand venitul dvs. va depasi de citeva ori salariul actual, dvs. veti hotari cum veti proceda in viitor?

Risc - este exclus. Castigul este garantat chiar si in cazul in care nu veti colabora la cote maxime cu firma.

        Asadar:

***** Daca aveti nevoie de produse de inalta calitate la preturi en-gros - acest sistem este pentru Dvs.!

***** Daca doriti ca in paralel cu activitatea de baza sa aveti una suplimentara si un castig bun aceasta activitate este pentru Dvs.!

***** Daca doriti libertate de actiune pentru a deveni un om independent, unicul stapin al timpului propriu, de a fi in stare sa hotarati singuri volumul castingurilor financiare .

 

 
Make a Free Website with Yola.